Craftor Fasadbild

Otera Ratel blir Craftor

Nytt namn, men samma företag. I slutet av augusti byter vi företagsnamn till Craftor AB, men vi är fortfarande samma företag med samma verksamhet. Tillsammans med er som kunder och leverantörer fortsätter vi att bygga och underhålla elnät i världsklass. 

Bakgrunden till namnbytet är att vår majoritetsägare, Agder Energi i Norge, har sålt den norska delen av Otera och därmed också rättigheterna till varumärket. För oss i Sverige är namnbytet den enda förändringen som sker och vi fortsätter tillsammans med våra stabila ägare att långsiktigt utveckla företaget och verksamheten, men bara under nytt namn och ny grafisk profil. Som Craftor har vi också ännu större möjligheter att fortsätta att etablera oss som den ledande kraftentreprenören i Sverige, naturligtvis tillsammans med er.

Varmt välkomna till Craftor AB – vi lovar att ni kommer att känna igen oss.

Hälsningar

Klas Urban Hilberth, VD

P.S. Namnet Craftor är en ordlek mellan orden Craft, Kraft och Tor. ds (Craft = Craftmanship, hantverksskicklighet Kraft = Styrka, energi Tor = Nordiska mytologins kraftfulla Gud om vars hammare det slår blixtar/elektricitet.)