Porträttbild av Claes Forssman

Ny Affärsområdeschef till Stationer

Vi är glada över att kunna meddela att Claes Forssman i maj tillträdde som ny Affärsområdeschef för affärsområde Stationer. Claes kommer senast från rollen som ansvarig för Ellevios projektverksamhet inom regionnätsutbyggnaden i Stockholm och har en gedigen erfarenhet från både stations- och ledningsprojekt. Claes och Craftor har sedan många år arbetet tillsammans i och med våra projekt i Stockholm och känner redan varandra väl.

– Att få möjligheten att komma in i Craftor nu när hela energimarknaden står inför en stor omställning som kommer påverka både våra kunder och oss känns väldigt spännande och roligt. Arbetet med att fortsätta utveckla stationsverksamheten känns utmanande men väldigt stimulerande och relevant, säger Claes Forssman.

Vi hälsar Claes hjärtligt välkommen och önskar honom lycka till i sin nya roll här hos oss på Craftor!

Porträttbild av Claes Forssman