Craftor syd

Vi söker projekteringsledare

Nu söker vi en projekteringsledare till affärsområdet Stationer med tänkt placering i Sollentuna, dock kan andra placeringsorter vara aktuella.

Vi arbetar i en handlingskraftig miljö där egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att leda projekteringen och driva våra projekt framåt!

Din roll

Inom affärsområde Stationer levererar vi kompletta nyckelfärdiga ställverk och transformatorstationer inom spänningsområdet 20-400 kV. Det är totalåtaganden mot kund där vi utför allt från konstruktion av mark och anläggning, byggnader samt elkraftsanläggningen till byggnation, provning och idrifttagning av anläggningen.

I rollen som projekteringsledare arbetar du med att leda, styra och följa upp projekteringsarbetet i våra stationsprojekt. Allt från elkraftens alla ingående delar till projekteringsledning av angränsande mark- och byggnadsarbeten. Vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas med rollen är att vara noggrann, ordningsam och ha sinne för detaljer samt stort intresse för teknik.

Vi erbjuder dig

Craftor erbjuder dig en spännande roll som projekteringsledare i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling. Vi verkar i en samhällsviktig bransch och bidrar till möjliggörande av energiomställning.

Din profil

För att lyckas i den här rollen bör du ha högskoleutbildning som elkraftsingenjör eller motsvarande alternativt flerårig erfarenhet inom området som vi bedömer som likvärdig. Du har arbetat med projektering i ett flertal år som projektör och/eller projekteringsledare inom elkraftsbranschen. Du är affärsdriven, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Din tekniska kompetens tillsammans med din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktiga egenskaper för rollen.

Resor förekommer i tjänsten då projekten finns över hela Sverige. Det mesta är dagsresor men även en del övernattning kan förekomma.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort med lägst B-behörighet krävs.

Om Craftor

Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger kompletta stations-, linje och kabelanläggningar åt nätägare och kraftproducenter. Craftor bedriver samhällsviktig verksamhet åt kunder som äger Sveriges infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Craftor, som idag har 130 anställda med en omsättning på 1,2 MRD SEK 2020, grundades 1983 och ingår i koncernen Eleda Infra Services Group. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med utgångspunkt från våra etableringar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se.

Din ansökan

Vi hoppas att du är intresserad av att bli en av oss på Craftor.

I den här rekryteringen samarbetar Craftor med Jefferson Wells. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 25 85.

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt.

Läs mer och ansök här!