Stationer

Vi söker projektledare

Nu söker vi projektledare till våra affärsområden Stationer och Luftledningar med tänkt placering i Sollentuna, dock kan andra placeringsorter vara aktuella.

Vi arbetar i en handlingskraftig miljö där egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att leda och driva våra projekt framåt!

Din roll

I rollen som projektledare kommer du ha ett helhetsansvar för dina projekt och genomför och leder dem på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar med företagets samlade kompetenser, underentreprenörer och leverantörer med helhetsåtagande från kravställning till leverans. Du behöver ha god ekonomisk förståelse och du trivs med att göra affärer och skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du levererar i tid och med hög kvalitet.

Inom affärsområde Stationer levererar vi kompletta nyckelfärdiga ställverk och transformator-stationer inom spänningsområdet 10-400 kV. Det är totalåtaganden mot kund där vi utför allt från konstruktion av mark och anläggning, byggnader samt elkraftsanläggningen till byggnation, provning och idrifttagning av anläggningen.

Inom avdelning luftledningar utför vi alla typer av entreprenader inom 36kV-400kV. Det innebär såväl ny- som ombyggnation av ledningar, innefattandes moment som lindragning, utbyte och installation av linkomponenter, stolpresning för alla olika typer av utförande på stolpar så som trä, komposit och stål samt byggnation av fundament.

Vi erbjuder dig

Craftor erbjuder dig en spännande projektledarroll i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Du kommer ha stor frihet att styra dina projekt.

Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling. Vi verkar i en samhällsviktig bransch och bidrar till möjliggörande av energiomställning.

Din profil

För att lyckas i den här rollen bör du ha flera års erfarenhet som projektledare, gärna inom mark och anläggning eller från en beställarorganisation. Du behöver ha kunskaper kring entreprenader, entreprenadjuridik och arbetsmiljö, dock inget krav att det är inom elkraftsbranschen även om det är meriterande.

Som person är du noggrann och systematisk och du har lätt för att kommunicera, även på engelska, och vi värdesätter handlingskraft och självständighet. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskaper inom ett visst område.

Resor förekommer i tjänsten då projekten finns över hela Sverige. Det mesta är dagsresor men även en del övernattning kan förekomma.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort med lägst B-behörighet krävs.

Om Craftor

Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger kompletta stations-, linje och kabelanläggningar åt nätägare och kraftproducenter. Craftor bedriver samhällsviktig verksamhet åt kunder som äger Sveriges infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Craftor, som idag har 130 anställda med en omsättning på 1,2 MRD SEK 2020, grundades 1983 och ingår i koncernen Eleda Infra Services Group. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med utgångspunkt från våra etableringar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se.

Din ansökan

Vi hoppas att du är intresserad av att bli en av oss på Craftor.

I den här rekryteringen samarbetar Craftor med Jefferson Wells. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 25 85.

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt.

Läs mer och ansök här!