Vi söker arbetsledare

Craftor har under de senaste 10 åren gått från ett 30-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 130 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraftig miljö där egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att leda och driva våra stationsprojekt framåt!

I rollen som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du arbetar nära företagets samlade kompetenser, underentreprenörer och leverantörer. I ditt arbete har du självklart stöd från projektledare och chef. Inom affärsområde Ledningar bygger och utvecklar vi lokal-, regional- och stamnät med spänningsnivåer upp till 400 kV för säker, effektiv och underhållsfri elförsörjning.

Craftor erbjuder dig en spännande arbetsledarroll i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling. Vi verkar i en samhällsviktig bransch och bidrar till möjliggörande av energiomställning.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som arbetsledare, gärna inom anläggningsbranchen. Vi tror att du är bra på att kommunicera, att du besitter social kompetens och har lätt för att knyta kontakter. Utöver detta så uttrycker du dig väl både i tal och skrift, du arbetar strukturerat och trivs med att arbeta mot tydliga mål. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Ansökan

Om du tycker att ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 31/1 2022.

Ansökan skickas till hr@craftor.se

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef

peter.jonsson@craftor.se

Stationeringsort: Stockholm

Om företaget
Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag i koncernen Eleda. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se .

Vill du bli en del av vår framtida resa? Välkommen att kontakta oss!