Craftor Karriär

Vi söker högspänningsmontör

Craftor har under de senaste 10 åren gått från ett 20-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 140 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraft miljö där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att påverka och driva våra stationsprojekt framåt!

I rollen som högspänningsmontör kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom regionnät 36 kV – 420 kV, såväl kabel som nätstationer. Entreprenaderna karakteriseras av renoverings– och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer. Inom avdelning Kabelteknik utför vi kontinuerligt montage upp till 420 kV och vår personal har spetskompetens inom högspänningsarbeten. Våra arbeten utförs utan någon geografisk begränsning.

Craftor erbjuder dig en spännande montörsroll i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling.

Vi söker dig som antingen har flerårig erfarenhet av arbete som högspänningsmontör alternativt vana vid arbete med skarvning på lägre spänningsnivåer men med en önskan om att utvecklas till högre spänningsnivå. Vi förutsätter att du har minst gymnasium eller likvärdig utbildning och har branschspecifika utbildningar. Som person är du driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare är du noggrann och lösningsfokuserad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskaper inom ett visst område. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Ansökan

Om du tycker att ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 30/11 2021.

Ansökan skickas till hr@craftor.se

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef peter.jonsson@craftor.se

Om företaget

Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag i koncernen Eleda. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se .

Vill du bli en del av vår framtida resa? Välkommen att kontakta oss!