Greta Brännlund nominerad till årets Kraftkvinna 2021

Varje år utser föreningen Kraftkvinnorna Årets Kraftkvinna. Priset har instiftats för att synliggöra och lyfta kvinnor i energisektorn, för att bredda rekryteringsbasen och attrahera fler till branschen. Med fler kvinnliga förebilder är förhoppningen att fler kvinnor ska attraheras till branschen. I år slår nomineringarna rekord, nästan 170 kvinnor har nominerats vilket är helt fantastiskt!

En av de nominerade kvinnorna är vår Biträdande Avdelningchef Greta Brännlund. Greta är den enda nominerade som representerar entreprenörssidan av branschen.

– Det känns fantastiskt kul att företräda Craftor men också entreprenörssidan av vår bransch. Jag är övertygad om att branschen behöver och skulle gynnas av fler kvinnor och fler kvinnliga förebilder, säger Greta.

Vinnaren koras den 15 november på Epicenter i Stockholm och vi håller såklart tummarna för Greta!