Henrik Bolinder ny VD på Craftor

Efter 12 år som VD på Craftor är det dags för Klas-Urban att lämna VD-rollen för att i stället arbeta med strategifrågor centralt inom Eledakoncernen.

Som ny VD för Craftor har från och med 1 oktober Henrik Bolinder utsetts. 

Det är otroligt roligt att med ägarnas förtroende få möjlighet att axla rollen som VD på Craftor. Med stor entusiasm och ödmjukhet ser jag fram emot att, tillsammans med våra medarbetare, fortsätta utveckla och föra Craftor framåt, säger Henrik. 

Henrik har arbetat på Craftor sedan 2014 både som Affärsområdeschef och senast i rollen som Operations. Nu ser vi fram emot att se honom ta sig an rollen som VD.

Det har varit en stor ynnest att få arbeta på Craftor tillsammans med våra drivna medarbetare, kunniga leverantörer och engagerade kunder. Jag vill från botten av mitt hjärta rikta ett stort tack till er alla för allt och för den här tiden. Det känns fantastiskt kul och tryggt att Henrik nu tar över, säger tidigare VD Klas-Urban Hilberth.