Vi söker mättekniker

Craftor har under de senaste 10 åren gått från ett 30-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 140 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraft miljö där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att påverka och driva våra stationsprojekt framåt!

I rollen som mättekniker ansvarar du för planering och genomförande av mätningsarbeten i projekt, vilket innebär att du måste vara tydlig, strukturerad och noggrann i ditt arbete. I rollen ingår arbetsuppgifter som; kundkontakter, göra förberedelser, genomföra mätningar, beräknings- och kontrollarbete, sammanställa redovisningar samt andra administrativa uppgifter kopplade till projekten. Vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas med rollen är att vara noggrann, ordningsam och ha sinne för detaljer. Inom avdelning Ledningsentreprenader är vi med och bygger stam-, regional- och lokalnät och arbetar i spänningsnivåer upp till 400 kV. Vi är oftast med redan vid projektering av kabelsträckan och utför sedan hela entreprenaden. 

Craftor erbjuder dig en spännande roll som mättekniker i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av utsättning / inmätning. Detta betyder även att du har goda kunskaper inom mätteknik, branschens regelverk och innehar kunskap gällande AMA och MER. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskaper inom ett visst område. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Ansökan

Om du tycker att ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 30/11.

Ansökan skickas till hr@craftor.se

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef

peter.jonsson@craftor.se

Stationeringsort: Stockholm

Om företaget
Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag i koncernen Eleda. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se .

Vill du bli en del av vår framtida resa? Välkommen att kontakta oss!