Välkomna till våra nya lokaler på HK i Sollentuna!

Nu har vi tagit nästa steg och har flyttat in i våra nya lokaler i Sollentuna! 

Att flytta till ett nytt kontor är ett stort projekt men med rätt samarbeten går det som en dans. Stort tack till våra medarbetare som engagerat sig och outtröttligt packat och planerat. Även stort tack till Office Depot, Svenska Installationsproffsen, Lewéns Totalentreprenad, Novus Elektriska AB, IT-snillet AB, Rospiggen Express AB, Terraplants AB, Delldesign AB, Schneider Electric AB, Norrtälje låsservice AB, PC Byrån Sverige AB, Presto Brandsäkerhet AB, VLG, DPJ Workspace och SmartRecykling.

Vi ser fram emot att lära känna våra nya grannar i huset samt välkomna våra kunder och andra till vår nya adress. Framöver hittar ni vårt huvudkontor på Rotebergsvägen 3.