Vi söker projektledare med inriktning luftledning

Craftor har under de senaste 10 åren gått från ett 30-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 150 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraft miljö där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att påverka och driva våra projekt framåt!

I rollen som projektledare kommer du ha ett helhetsansvar för dina projekt och genomför och leder dem på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar med företagets samlade kompetenser, underentreprenörer och leverantörer med helhetsåtagande från kravställning till leverans. Du behöver ha god ekonomisk förståelse och du trivs med att göra affärer samt att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du levererar i tid och med hög kvalitet.

Inom våra luftledningsprojekt förnyar och underhåller vi kraftledningar upp till 400 kV i hela Sverige. Med vår kompetens utför vi både kompletta entreprenader men också delar av andra entreprenader.

Craftor erbjuder dig en spännande projektledarroll i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling.

Vi söker dig som är byggnads- eller kraftingenjör alternativt dig som har arbetat som arbetsledare och nu är redo att ta nästa steg i karriären. Du bör vara noggrann och systematisk och du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska. Hos oss värdesätter vi handlingskraft och självständighet, din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet samt att du har möjlighet att resa i tjänsten då verksamheten pågår i hela Sverige.

Ansökan

Om du tycker att ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.

Ansökan skickas till hr@craftor.se

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef

peter.jonsson@craftor.se

Om företaget
Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag i koncernen Eleda. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se.

Vill du bli en del av vår framtida resa? Välkommen att kontakta oss!