Craftor öst

Vi etablerar oss i norra Sverige och söker nya medarbetare

Craftor har under de senaste 10 åren gått från ett 30-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 150 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraft miljö där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med din chef och arbetsgrupp kommer du att påverka och driva våra stationsprojekt framåt!

Vi etablerar oss i Norra Sverige, med kontor i Sundsvall och Umeå, och söker nu kompetenser för att bygga upp vårt team i Stationer Nord. Är du projektledare eller konstruktör och söker en ny utmaning, läs nedan.

Inom affärsområde Stationer levererar vi kompletta nyckelfärdiga ställverk och transformatorstationer inom spänningsområdet 10-400 kV. Du arbetar med företagets samlade kompetenser, underentreprenörer och leverantörer med helhetsåtagande från kravställning till färdigt kontrakt med kund. Vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas med rollen är att vara noggrann, ordningsam och ha sinne för detaljer samt affärsorienterad.

Craftor erbjuder dig en spännande utmaning i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Vi är ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Som anställd hos Craftor blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling.

Vi söker dig som är affärsdriven, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Din tekniska kompetens tillsammans med din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktiga egenskaper för rollen. Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Ansökan

Om du tycker att ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 30 november 2022.  

Ansökan skickas till hr@craftor.se

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef

Claes.forssman@craftor.se

Om företaget

Craftor är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag i koncernen Eleda. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet. Mer information om oss finner du på vår hemsida www.craftor.se .

Vill du bli en del av vår framtida resa? Välkommen att kontakta oss!