Craftor AB inleder ett samarbete med svenske mästaren Calle Carlberg i den eldrivna Opel e-rally cup!

Detta gör man som tävlingens huvudsponsor i den avgörande finaltävlingen. Carlberg har chansen att ta hem en andraplats totalt i cupen då det skiljer två poäng ner till trean. Det ser ut att bli en spännande final för utlandsdebuterande Carlberg som förra året lyckades bli svensk mästare.

ADAC Opel e-rally Cup drivs för andra året i rad som världens första helelektriska rallyserie, ett steg mot en hållbarare framtid inom motorsporten. Serien består av 7 deltävlingar i 5 olika länder runt om Europa.

Finaltävlingen där Craftor AB är huvudsponsor startar under fredagseftermiddagen för att avslutas lördagkväll. Tävlingen heter 3-Städte Rallye och körs i 3 länder. Tyskland, Tjeckien och Österrike.

Calle kommenterar följande kring samarbetet;

”Jag är jätteglad över samarbetet med Craftor. Utan dem hade en start i finaltävlingen blivit svårt, då vi saknade budget för slutet av säsongen. Jag älskar det jag gör och hoppas kunna sprida det med mina samarbetspartners. Jag tycker vi ska vara stolta att vara med och tillsammans utveckla framtidens hållbara bilsport. Nu kör vi!”