Säg hej till vår praktikant Shahin Akbari!

Shahin studerar sitt andra år som byggnadsingenjör på Nackademin, en utbildning som har två LIA-perioder på 12 veckor vardera. Vi på Craftor är så glada över att Shahin har valt att praktisera hos oss under sin första period.

”Under min LIA så har jag fått vara med på många olika delar i arbetet, så som sprängning, slutbesiktning och byggmöten av olika slag. Efter att ha varit med vid planeringen av en hammarborrning så vet jag nu inom vilket område jag ska skriva mitt examinationsarbete. Wow vilken teknik”, säger Shahin Akbari.

Som praktikant får man en inblick i hur verksamheten fungerar på nära håll, man får ta del av olika projekt och sätta sina teoretiska kunskaper i praktiken. Hos Craftor välkomnar vi praktikanter som studerar på högskola eller yrkeshögskola men också gymnasieelever som går el- och energiprogrammet med inriktning eldistribution. Beroende på vad man studerar kan man få välja om man vill vara ute i produktion eller på vårt huvudkontor.

”Jag är väldigt nöjd över min praktik hos Craftor och hoppas att jag kan komma tillbaka hit under min andra LIA-period. Det är verkligen så mycket man ska lära sig i yrket och jag känner att jag har fått en bra start här. Det som är roligt är att man lär sig något nytt varje dag”, avslutar Shahin. 

Vill du också göra din LIA hos oss eller veta mer? Läs vidare på Karriär och ansök idag!