Eleda publicerar sin hållbarhetsredovisning för 2022

Nu publiceras Eledas hållbarhetsrapport för 2022 där man kan läsa om koncernens gemensamma hållbarhetsmål och resultatet av hållbarhetsarbetet under 2022. Craftor är ett av sju plattformsbolag inom Eleda-koncernen och tillsammans är vi ledande inom infrastrukturtjänster i Sverige.

”På Craftor ser vi på hållbarhet som ett sätt att stötta affären och öka lönsamheten. Så vi har högt satta mål och vill ha branschens starkaste säkerhetskultur samtidigt som vi förändrar våra arbetssätt för att, på sikt, nå nettonollutsläpp. Vi vet också att det här är ett arbete som bäst görs tillsammans. Därför är vi glada över att vara del av en koncern som också ser att hållbar utveckling innebär affärsmöjligheter. Tillsammans ska vi skapa verklig förändring i branschen!”

Emma Nolte, hållbarhetschef på Craftor