Craftor

craftor-logo-invert@2x[1]

Craftor söker Trainee Projektledare

🌟 Bli en del av Craftor AB som Trainee Projektledare! 🌟 

Är du redo att kickstarta din karriär på ett bolag i en bransch som andas framtid? Vill du med dina kompetenser kunna göra riktig skillnad på samhällets resa mot den gröna omställningen?  

We make power possible! 
Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva, konkurrenskraftiga & säkra sättet – för bästa resultat. Craftor AB letar efter ambitiösa individer som vill bli en del av våra dynamiska team. Det här är en unik möjlighet att växa och utvecklas i en stöttande miljö samtidigt som du arbetar med spännande projekt inom elbranschen. 

Är du nyexaminerad och redo att bli en del av Craftors trainee-satsning? 
Under programmets 12 månader får du, med stöd av mentorer, möjlighet att arbeta med flera områden som berör projektledarskapet. Allt från affärsstrategi till anbud och kalkylering. Under året kommer du även att delta i interna utbildningar som berör ämnen kopplat till projektledarskapet och branschspecifika krav-utbildningar. Traineeprogrammets syfte är att ge dig en god grund att stå på för en vidare lysande karriär hos oss på Craftor. 

Om programmet:

  • De första veckorna hos oss kommer du att ha introduktion på vårt huvudkontor i Rotebro, Stockholm med hela traineegruppen där du bland annat möter Craftors ledning och andra nyckelpersoner. 
  • Under traineeperioden kommer du att ambulera mellan våra affärsområden; Stationer, Ledningar och Distribution för att få en så bred inblick i branschen och bolaget som möjligt. 
  • Regelbundna uppföljningar planeras in och en stor del utav ditt arbete kommer att ske ute på våra projekt för att vara så nära verksamheten som möjligt. 

Vem är du: 
För att trivas hos oss ser vi att du är en driven person med en stor portion initiativförmåga. Du trivs i en entreprenöriell miljö och du lockas utav att den ena dagen inte är den andra lik. Craftor har projekt runt om i hela landet och du ser positivt på att arbeta verksamhetsnära och ser resandet som en naturlig del utav ditt arbete.  

Vi ser att du har: 
🎓 Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, elkraft, elektroteknik, energiteknik, byggteknik, maskinteknik, management eller liknande. 
🗣️ Flytande i både svenska och engelska.  
🚗 Giltigt B-körkort. 

Meriterande kvalifikationer: 
🏆 Intresse för entreprenadjuridik och kontrakthantering.  
📚 Avslutad projektledarkurs.  
🔌 Erfarenhet av arbete inom el eller byggrelaterade roller. 

På Craftor AB tror vi på att investera i talang och erbjuda omfattande utbildning för att hjälpa dig att lyckas. Som Trainee Projektledare får du möjlighet att lära av branschexperter, få praktisk erfarenhet och bidra till meningsfulla projekt som gör skillnad.  
Vi på Craftor lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna! 

Vi erbjuder: 

  • En stimulerande och inkluderande arbetsmiljö 
  • Möjlighet att arbeta med spännande projekt och banbrytande teknologier 
  • Kontinuerlig utveckling och möjlighet att växa inom företaget 
  • Förmånliga anställningsvillkor och ett attraktivt förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension 

Mer om Craftor: 
Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.  

Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Sundsvall. 

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling. Läs mer på: www.craftor.se 

Övrig info: 
Tjänsten är en särskild visstidsanställning på 12 månader. Då det verksamhetsnära arbetssättet är grundläggande för tjänsten förekommer resor till etableringar i hela Sverige. Stationeringsort är Stockholm. Befattningen rapporterar till Affärsområdeschef. 

Ansökan:  
Urval sker löpande så ansök redan idag men dock senast 30 april – 2024

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor - an attractive employer

Craftor is a values-driven, entrepreneurially minded company with an open and non-prestigious culture. We operate as a flat organization with short decision-making processes and ambitious goals. Our employees are our most important resource, and we actively work to maintain our informal and entrepreneurially driven company culture characterized by care for each other. As an employee at Craftor, you become part of an exciting and growing company with opportunities for further development.

In addition to personal and professional competence development, you are offered a competitive salary and a comprehensive benefits package. Shortened working hours, Edenred, and a generous wellness contribution are some of the perks that come with employment at Craftor.

Get in touch!

Craftor is growing and looking for new team members for several positions. Do you think you would fit into our entrepreneurially driven team?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Drop files here or
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 1 MB, Max. files: 3.
    (Required)