Craftor

AIK Fotboll och Craftor AB är överens om en förlängning av avtalet. Det nya avtalet sträcker sig fram till den 31 december 2025. Under säsongen 2023 fanns Craftor med som tröjsponsor för AIK:s representationslag – Craftor har i och med förlängningen valt att utöka sin exponering och kommer även synas till på ungdomslagens matchdräkter.

– Både AIK Fotboll och Craftor kände efter vårt första år tillsammans att en förlängning var helt naturlig. Att vi i samband med det även stärker partnerskapet i dess innehåll och avtalslängd gör oss väldigt glada. Craftors stöd ger oss förutsättningar till att bygga framgångsrika säsonger tillsammans, säger AIK:s försäljningschef Johan Westin.

– Efter ett fint första år ihop med AIK fotboll där höjdpunkten var damlagets fantastiska säsong och återtåg till allsvenskan, så var en fortsättning given för oss på Craftor. Tillsammans lägger vi nu grunden i en längre satsning för ett gott samhälle där vi riktar en del av samarbetet mot AIK:s ungdomslag för att möjliggöra en tryggare och mer stabil tillvaro för alla ungdomar i AIK Fotbolls verksamhet, säger Henrik Bolinder VD Craftor AB.

Craftor AB presenterades som ny huvudsponsor inför säsongen 2023, och efter ett fint samarbete under partnernas första år har man nu kommit överens om att förlänga avtalet fram till den 31 december 2025. AIK Fotboll ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet med Craftor AB över dem två kommande säsongerna.