Craftor

craftor-logo-invert[1]

Craftor söker arbetsledare

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du arbetar nära företagets samlade kompetenser, underentreprenörer och leverantörer. I rollen som arbetsledare har du ett tätt samarbete med produktionspersonal, projektledare och chef.

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Erfarenhet och kunskap

  • Flerårig erfarenhet av rollen som arbetsledare, gärna inom anläggningsbranschen
  • God kommunikatör med en hög social kompetens
  • Du är som person strukturerad och målinriktad
  • Körkort med lägst B-behörighet

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor – en attraktiv arbetsgivare

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling.

Utöver personlig- och yrkesmässig kompetensutveckling erbjuds du en konkurrenskraftig lön och ett omfattande förmånspaket. Arbetstidsförkortning, Edenred och ett generöst friskvårdsbidrag är några av de förmåner som följer en anställning hos Craftor.

Hör av dig!

Craftor växer och söker nya medarbetare till flertalet tjänster. Tror du att du passar in i vårt entreprenörsdrivna gäng?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 3.
    (Obligatoriskt)