Craftor

Craftor söker Arbetsmiljöspecialist

Är du en strukturerad arbetsmiljöspecialist med erfarenhet från energibranschen?
Trivs du bäst i en entreprenöriell miljö med puls? Då är det kanske just dig vi letar efter!

We make power possible!
Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva, konkurrenskraftiga & säkra sättet – för bästa resultat.

Vi söker nu en arbetsmiljöspecialist!

Ditt engagemang gör skillnad!
I rollen som Specialist inom Arbetsmiljö och Elsäkerhet kommer du att vara ansvarig för att säkerställa efterlevnad av arbetsmiljökrav samt utveckla och implementera strategier för det systematiska arbetsmiljöarbetet. Detta i nära samarbete med Craftors övergripande KMA-funktion. Du kommer att arbeta nära chefer och medarbetare ute på våra projekt, utbilda och coacha dem inom arbetsmiljö och elsäkerhet samt proaktivt arbeta med att identifiera och implementera förbättringar i rutiner och arbetssätt. Du kommer ha en avgörande roll för både vårt arbete och dina medarbetare. Du har också ett nära samarbete med kunder, entreprenörer och andra parter i projekten.

Vem är du:
Du är en driven och självgående person som brinner för arbetsmiljö- & elsäkerhetsfrågor. Du trivs med att arbeta operativt ute på fältet ser resandet som en naturlig del utav ditt arbete. Du har en god förmåga att bygga relationer med medarbetare och underentreprenörer. Du är pedagogisk i din kommunikation, besitter hög integritet och har lätt för att strukturera och organisera.

Vi ser att du har:

  • Relevant utbildning inom Elkraft &/eller arbetsmiljö- och elsäkerhetsfrågor,
  • Gedigen erfarenhet av arbetsmiljöarbete och god förståelse för betydelsen av ett verksamhetsnära arbetssätt.
  • Erfarenhet utav arbetsmiljö- och elsäkerhetsfrågor från liknande bransch.
  • B-körkort och flytande kunskaper i svenska och engelska

Vi på Craftor lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna!

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande roll där du får vara med och forma och utveckla arbetsmiljö- och elsäkerhetsarbetet
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö med engagerade kollegor
  • Förmånliga anställningsvillkor och ett attraktivt förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension

Mer om Craftor:
Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.

Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm) Sundsvall.

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling. Läs mer om Craftor på: www.craftor.se

Övrig info:
Tjänsten är en heltidstjänst med 30 dagars semesterrätt. Då det verksamhetsnära arbetssättet är grundläggande för tjänsten förekommer resor till etableringar i hela Sverige. Stationeringsort är Lund, Stockholm eller Sundsvall. Befattningen rapporterar till Affärsområdeschef Stationer.

Ansökan:
Urval sker löpande så ansök redan idag, dock senast 31/3 -2024.
Vi ser fram emot din ansökan!

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor – en attraktiv arbetsgivare

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling.

Utöver personlig- och yrkesmässig kompetensutveckling erbjuds du en konkurrenskraftig lön och ett omfattande förmånspaket. Arbetstidsförkortning, Edenred och ett generöst friskvårdsbidrag är några av de förmåner som följer en anställning hos Craftor.

Hör av dig!

Craftor växer och söker nya medarbetare till flertalet tjänster. Tror du att du passar in i vårt entreprenörsdrivna gäng?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 3.
    (Obligatoriskt)