Craftor

Craftor söker Entreprenadingenjör

Är du en erfaren och driven person med passion för att driva projekt? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som utvecklar och bygger framtidens elkraftsledningar?  Då är det dig vi letar efter! 

We make power possible! 
Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva, konkurrenskraftiga & säkra sättet – för bästa resultat. 

Craftor söker Entreprenadingenjör till vår avdelning Ledningar! 

Ditt engagemang gör skillnad! 
Som person har du ett entreprenöriellt mindset, är initiativtagande och affärsmässig med ett brinnande intresse för projektverksamhet. Som entreprenadingenjör på Craftor behöver du trivas med frihet under ansvar, ha ett sinne för ordning och reda samt ett intresse för ekonomi och administration. Vi söker dig som trivs bäst i en verksamhetsnära roll där resande är en naturlig del av ditt arbete. 

Du kommer bland annat 

 • Vara en del av projektorganisationen och stötta projektledare och projektteam under hela projektet 
 • Delta i projektens kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete med exempelvis skyddsronder 
 • Granska fakturor 
 • Ta fram och följa upp tid och leveransplaner, projektbudget och produktionskalkyler 
 • Ta fram underlag inför prognos och avstämningsarbeten 

Som entreprenadingenjör har du möjlighet att vara med och påverka såväl ditt eget arbete som avdelningens utveckling och resultat. 

Vem är du? 
Vi söker dig med minst 5 års god, dokumenterad erfarenhet från anläggningsbranschen där du troligen arbetat i en arbetsledande roll alternativt som entreprenadingenjör eller kalkylator.  

 • Har relevant utbildning inom bygg- eller anläggningsområdet 
 • Har tidigare erfarenhet av liknande roller, gärna inom entreprenadverksamhet 
 • Besitter goda kunskaper inom kvalitet, miljö, och arbetsmiljö 
 • Erfarenhet utav administrativa verktyg som AMA 
 • Är affärsmässigt lagd med förståelse för både produktion och ekonomi 
 • Har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team 
 • Är flexibel och prestigelös med förmåga att hantera olika arbetsuppgifter och situationer 
 • Meriterande om du har kunskap och erfarenhet utav entreprenadjuridik 

Vi på Craftor lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna! 

Vi erbjuder: 

 • En spännande och utvecklande roll där du får vara med och forma och utveckla arbetsmiljö- och elsäkerhetsarbetet 
 • Möjlighet att arbeta i en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö med engagerade kollegor 
 • Förmånliga anställningsvillkor och ett attraktivt förmånspaket med friskvårdsbidrag, kostförmån och tjänstepension 

Mer om Craftor: 
Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.  

Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm) och Sundsvall. 

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling. Läs mer om Craftor på: www.craftor.se 

Övrig info: 
Tjänsten är en heltidstjänst med 30 dagars semesterrätt. Då det verksamhetsnära arbetssättet är grundläggande för tjänsten förekommer resor till etableringar i hela Sverige. Stationeringsort är Lund, Stockholm eller Sundsvall. Befattningen rapporterar till Projektchef Ledningar. 

Ansökan:  
Urval sker löpande så ansök redan idag, dock senast 2024-04-30. 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor – en attraktiv arbetsgivare

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling.

Utöver personlig- och yrkesmässig kompetensutveckling erbjuds du en konkurrenskraftig lön och ett omfattande förmånspaket. Arbetstidsförkortning, Edenred och ett generöst friskvårdsbidrag är några av de förmåner som följer en anställning hos Craftor.

Hör av dig!

Craftor växer och söker nya medarbetare till flertalet tjänster. Tror du att du passar in i vårt entreprenörsdrivna gäng?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 3.
  (Obligatoriskt)