Craftor

Craftor söker Projektledare

Är du en driven projektledare med erfarenhet från energibranschen?
Trivs du bäst i en entreprenöriell miljö med puls? Då är det kanske just dig vi letar efter!

We make power possible!
Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat.

Vi söker nu projektledare till vårt affärsområde Stationer!

Ditt engagemang gör skillnad!
I rollen som Projektledare ansvarar du för flera projekt samtidigt och styr tydligt mot uppsatta mål. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar projektledning av totalentreprenader inom spänningsintervallet 10-400kV, där du har ett ekonomiskt ansvar, ansvarar för arbetsledning och säkerställande av kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer ha en avgörande roll för både vårt arbete och dina medarbetare. Du har också ett nära samarbete med kund och entreprenörer och ibland också andra parter i projekten

Vem är du:
Vi letar efter dig som är kommunikativ, entreprenöriell och trivs med att arbeta operativt ute i fält där resor är en självklar del utav ditt arbete. Du är positiv, självgående, initiativtagande och har förmågan att leda både dig själv och andra.

Vi ser att du har:

 • Relevant utbildning inom Elkraft, Projektledning, bygg & entreprenad och/eller motsvarande kunskaper förvärvade av flerårig erfarenhet utav liknande roll
 • Erfarenhet av projektledning, gärna från energibranschen
 • Kunskap om ABT06/AB04 och entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper i ekonomistyrning och kalkylering
 • B-körkort och flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Erfarenhet av mark- och anläggningsprojekt samt station/ställverksbyggnationer är meriterande

Vi på Craftor lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna!

Vi erbjuder:

 • En stimulerande och inkluderande arbetsmiljö
 • Möjlighet att arbeta med spännande projekt och banbrytande teknologier
 • Kontinuerlig utveckling och möjlighet att växa inom företaget
 • Förmånliga anställningsvillkor och ett attraktivt förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension

Mer om Craftor:
Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.

Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Sundsvall.

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling. Läs mer på: www.craftor.se

Övrig info:
Tjänsten är en heltidstjänst med 30 dagars semesterrätt. Då det verksamhetsnära arbetssättet är grundläggande för tjänsten förekommer resor till etableringar i hela Sverige. Stationeringsort är Lund eller Stockholm. Befattningen rapporterar till Affärsområdeschef Stationer.

Ansökan:
Urval sker löpande så ansök redan idag!
I denna rekrytering samarbetar Craftor med Uniq Competence AB och rekryteringsansvarig Johan Berg. Har du några funderingar är du varmt välkommen att kontakta Johan Berg på +46 70-977 90 96 eller johan.berg@uniqcompetence.se

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor – en attraktiv arbetsgivare

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling.

Utöver personlig- och yrkesmässig kompetensutveckling erbjuds du en konkurrenskraftig lön och ett omfattande förmånspaket. Arbetstidsförkortning, Edenred och ett generöst friskvårdsbidrag är några av de förmåner som följer en anställning hos Craftor.

Hör av dig!

Craftor växer och söker nya medarbetare till flertalet tjänster. Tror du att du passar in i vårt entreprenörsdrivna gäng?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 3.
  (Obligatoriskt)