Craftor

Craftor söker elkraftsmontörer

Arbetsuppgifter

Som elmontör arbetar du med en stor variation av arbetsuppgifter inom elkraft. Exempel på arbetsuppgifter är elmontage, reparationer, linjemontage, drift- och underhållsarbeten och nyanslutningar. Tillsammans med ett kompetent team bestående av andra montörer och arbetsledare arbetar du ute på projekt och rapporterar till projektledaren. Craftor har projekt över hela Sverige, resor i tjänsten kan därför förekomma. Just nu söker vi elmontörer till våra kontor i Sundsvall, Stockholm, Trollhättan, Göteborg och Lund.

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Erfarenhet och kunskap

  • Erfarenhet från entreprenadbranschen, gärna med inriktning el/bygg/anläggning
  • Gymnasial examen eller likvärdig utbildning
  • Branschspecifika utbildningar
  • Körkort med lägst B-behörighet

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och engagerad. Din vilja och ditt engagemang att bidra till gruppen samt dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskap inom ett visst område.

Craftor – en attraktiv arbetsgivare

Craftor är ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag med en öppen och prestigelös kultur. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår informella och entreprenörsdrivna företagskultur som präglas av omtanke för varandra. Som anställd hos Craftor blir du en del av ett spännande och växande bolag där det finns möjlighet till vidareutveckling.

Utöver personlig- och yrkesmässig kompetensutveckling erbjuds du en konkurrenskraftig lön och ett omfattande förmånspaket. Arbetstidsförkortning, Edenred och ett generöst friskvårdsbidrag är några av de förmåner som följer en anställning hos Craftor.

Hör av dig!

Craftor växer och söker nya medarbetare till flertalet tjänster. Tror du att du passar in i vårt entreprenörsdrivna gäng?

Har du erfarenhet från elkraft, bygg eller anläggning och vill ha världens bästa arbetskamrater?

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 3.
    (Obligatoriskt)