Craftor

De senaste tio åren har Craftor gått från 30 till över 160 anställda. Vårt mål är att fortsätta växa – men inte utan att förlora den unika känsla som präglat företaget sedan det grundades 1983. Vi är en informell och öppen organisation med tydligt fokus på värderingar och entreprenörsdriven kultur, och hos oss är våra medarbetare det viktigaste vi har.

Vi strävar efter att bli Sveriges ledande entreprenadbolag för kunder som äger och underhåller elnät och vi söker fler kolleger som vill fortsätta att utveckla Craftor och bygga Sverige tillsammans med oss. Vi ställer höga krav på oss själva för att bli ledande och hos Craftor erbjuds du ett spännande arbete med kompetenta och erfarna kolleger oavsett teknikområde med möjlighet att ha världen som arbetsfält. Hos oss är det självklart att hjälpa dig som medarbetare att utvecklas utifrån dina egna önskemål och möjligheter, men internutbildningar, individuell utveckling, arbetsmiljö och prestigelös trivsel är viktiga faktorer hos oss. Vi vill inte bara se till så att elkraften alltid kommer fram, vi vill också att våra kolleger alltid mår bra.

Vi söker dig som vill vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag och skapa framtidens elnät.

Våra medarbetare har hela landet som arbetsplats – Umeå, Sollefteå, Sundsvall, Gävle, Stockholm, Trollhättan, Alingsås, Göteborg och Malmö. Craftor har låg personalomsättning och en viktig anledning till detta, förutom fina förmåner som anställd, är möjligheten till variation i arbetet och chanser att växa och utvecklas. Rekrytering av nya medarbetare sker året runt.

Är du redo för nya utmaningar och vill följa med på vår resa när vi elektrifierar samhället?


Kontakta oss idag och berätta mer om dig själv: hr@craftor.se eller ansök direkt via annonser på: Lediga tjänster och LIA/praktik