Craftor Karriär

Karriär

De senaste tio åren har Craftor gått från 20 till 140 anställda. Vårt mål är att fortsätta växa – men inte utan att förlora den unika känsla som präglat företaget sedan det grundades 1983. Vi är en informell och öppen organisation med tydligt fokus på värderingar och entreprenörsdriven kultur, och hos oss är våra medarbetare det viktigaste vi har.

Vi strävar efter att bli Sveriges ledande entreprenadbolag för kunder som äger och underhåller elnät och vi söker fler kolleger som vill fortsätta att utveckla Craftor och bygga Sverige tillsammans med oss. Vi ställer höga krav på oss själva för att bli ledande och hos Craftor erbjuds du ett spännande arbete med kompetenta och erfarna kolleger oavsett teknikområde med möjlighet att ha världen som arbetsfält. Hos oss är det självklart att hjälpa dig som medarbetare att utvecklas utifrån dina egna önskemål och möjligheter, men internutbildningar, individuell utveckling, arbetsmiljö och prestigelös trivsel är viktiga faktorer hos oss. Vi vill inte bara se till så att elkraften alltid kommer fram, vi vill också att våra kolleger alltid mår bra.

Lediga tjänster

Projektledare, DistributionsprojektVi söker dig som är byggnads- eller kraftingenjör alternativt flera års kunskap och erfarenhet från arbete som projektledare.
Provningsledare / provareVi söker dig som har tidigare erfarenhet av provning och driftsättning. Som person är du noggrann och systematisk och du har lätt för att kommunicera, även på engelska, och vi värdesätter handlingskraft och självständighet.
Projekteringsledare, stationerVi söker dig som har högskoleutbildning som elkraftsingenjör eller motsvarande alternativt flerårig erfarenhet inom området.
Projektledare, stationsprojektVi söker dig som är byggnads- eller kraftingenjör alternativt flera års kunskap och erfarenhet från arbete som projektledare.
Mättekniker, ledningsentreprenaderVi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av utsättning / inmätning. Detta betyder även att du har goda kunskaper inom mätteknik, branschens regelverk och innehar kunskap gällande AMA och MER.
Montör/ montageledare, stationsprojektVi söker dig som har arbetat med stationsprojekt alternativt som arbetat som installationstekniker med industriinriktning.
Mekkonstruktör, stationsprojektVi söker dig som har högskoleutbildning inom stål och betongkonstruktion eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området.
Elkraftsmontör, distributionsprojektVi söker dig med flerårig erfarenhet av arbete som elkraftsmontör eller liknande. Vi förutsätter att du har minst gymnasium eller likvärdig utbildning och har branschspecifika utbildningar.
Elkonstruktör, stationsprojektVi söker dig som har högskoleutbildning inom elkraftskonstruktion eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området.