LIA / APL på Craftor

Praktik är en viktig del av utbildningen då det är här du får chansen att sätta in en fot i arbetslivet och testa på utbildningen du har valt.

Vad är LIA / APL?

LIA (Lärande i arbete) och APL (Arbetsplatsförlagt lärande) är praktik för de som går på högskola eller yrkeshögskola. Under praktiken får du utöva och bepröva kunskaperna du har fått lära dig under utbildningens gång.

Även du som går på gymnasiet kan få möjlighet till praktik hos oss om man går el- och energiprogrammet med inriktning eldistribution.

Vad gör man på sin LIA / APL hos Craftor?

Uppgifterna du får under praktiken utgår ifrån kursplanen eleven har fått från skolan. Man blir tilldelad erfarna handledare som ser till att vägleda dig i alla viktiga moment för att vara redo för arbetslivet.

Beroende på vad du studerar så får du välja mellan att vara ute i produktion eller på vårt huvudkontor.

Exempel på inriktningar – Entreprenadingenjör, projektledare, distributionselektriker, KMA-samordnare, mättekniker osv.

Ni är välkomna att skicka in er LIA / APL-ansökan. Urval sker löpande.

Skicka in din ansökan med CV och vilken utbildning du går samt LIA / APL-periodens datum till hr@craftor.se

Våra värdeord

Entreprenörskap

Vi skapar möjligheter

Vi tror på styrka, drivkraft och vilja som finns i entreprenörskapet. Vi uppmuntrar till kreativitet och vill att varje medarbetare känner frihet, tar initiativ och känner delaktighet i vår verksamhet. Vi ser möjligheter i de utmaningar vi står inför.

Engagemang

Vi gör skillnad

Vi har ett stort engagemang i våra kunder och i varandra. För oss är det viktigt att våra kunder och vår omgivning kan lita på att vi håller det vi älskar. Vårt gemensamma engagemang skapar tillhörighet, ökad tro på varandra och goda resultat. Craftor handlar om mer än att bygga infrastruktur; vi vill bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Tillsammans

Vi skapar framgång

Våra samlade kompetenser tillsammans med vår helhetssyn utgör konkurrenskraften i bolaget. Vi respekterar varandra, drar nytta av våra olikheter och värnar om varandras säkerhet. Vår personal är det viktigaste vi har och för oss finns det inget viktigare än att vår personal ska ha en stimulerande, utvecklande och säker arbetsplats, varje dag.

Våra värdeord är grundstenarna till att vi hela tiden blir lite bättre.